Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ verstrekt. Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ gegevens nodig heeft

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ gegevens verwerkt

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ heeft hier geen invloed op.

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ heeft Google geen toestemming gegeven om via Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. www.denoudekastanje.be is een website van Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’. Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’ is als volgt te bereiken:

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Telefoon: 0498 48 40 52
BTW Nr.: BE0627 621 474