Je kan planten en oogst bestellen via onze webshop.

Nadat je je bestelling bevestigd hebt, ontvang je binnen de 24u een e-mail met daarin de afrekening. Betalen kan via overschrijving. Zodra je betaling ontvangen is, wordt je bestelling verzonden of kan je een afspraak maken voor de afhaling.

Bestellingen afhalen kan op woensdag en zaterdag, na afspraak.

Plant- en pootgoed en oogst kan opgestuurd worden:

- Grote planten worden bijgesneden voor de verzending.

- Tijdens de wintermaanden zijn van sommige plantensoorten de bovengrondse delen afgestorven. Voor verzending wordt steeds gecontroleerd of er een gezond wortelstelsel aanwezig is.

- Kwetsbare planten, waarvan we vermoeden dat ze de verzending niet zullen overleven, worden niet opgestuurd. We melden dit steeds.

- We verpakken onze producten met de nodige zorg in een stevige verpakking. Is het product beschadigd horen we dit graag, maar zowel onze pakjesdienst als wijzelf zien af van elke aansprakelijkheid. Het versturen van planten is steeds op risico van de klant.

- Verzendingen vertrekken hier steeds in de eerste helft van de werkweek, dit om te vermijden dat de planten een weekend vast zitten in het distributiecentrum.

- Bij afwezigheid tijdens het afleveren worden de goederen naar een postpunt gebracht, waar het afgehaald kan worden. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden.

 

Voor verzending worden steeds verzend- en verpakkingskosten aangerekend.

- De verzendkosten voor een bestelling van uitsluitend knollen bedragen €6.5 voor een zending binnen België en €11 voor een zending naar Nederland.

- De verzendkosten voor een bestelling van planten in pot bedragen €10 voor een zending binnen België en €15 voor een zending naar Nederland. Er kunnen maximaal 25 planten verstuurd worden in één pakket.

- Voor zendingen buiten België en Nederland worden de kosten individueel berekend en meegedeeld via mail.

 

Wij beschikken over een bijzonder landbouwstatuut waardoor wij geen facturen mogen opmaken. Indien je de aankoop wil factureren dien je zelf een aankoopborderel op te maken en ons hiervan een kopie te bezorgen.

Kom je van ver? Maak er een leuke daguitstap van. Je kan bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in het aangrenzende natuurgebied Averbode bos & hei of je kunt een ijsje eten in de hier zeer bekende lekdreef vlakbij de abdij van Averbode.

 

averbode1