4 personen
Ingrediënten
- 200g boter
- 100g suiker
- 200g zelfrijzende bloem
- 1 ei
- Petit beurre of speculooskoekjes
- Rabarber, in blokjes
- 50g boter
- 1 pakje vanillesuiker
- 100g witte suiker
5 personen
Ingrediënten
- Anderhalve theekop gekookte zoete aardappel
- 3 el ahornsiroop
- 3 el gesmolten kokosolie
- Snuifje zout
- 160g pure chocolade
- 1 trosje verse, gekneusde szechuanpeperhulsjes
- Kokosrasp of cacaopoeder
4 personen
Ingrediënten
- 350 g yacon
- 5 eieren
- 275 g bruine suiker
- 200 g boter
- 350 g bloem
- 15 g bakpoeder
- 100 g dadels
- 100 g amandelpoeder
- kaneelpoeder
- zout
4 personen
Ingrediënten
- 500 g incapijlwortel
- 60 g havermout
- 125 g roomboter
- 1 pakje bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 3 eieren
- 2 schijfjes palmsuiker
4 personen
Ingrediënten
- 200 g fondantchocolade
- 200 g zoete aardappel
- 4 eieren
- 2 eetlepels bloem
- half zakje bakpoeder
- eventueel een snufje zout
- Indien je chocolade van meer dan 70% cacao gebruikt, kan je eventueel nog 100 g rietsuiker toevoegen.
6 personen
Ingrediënten
- 500 g zoete aardappelen
- 450 g suiker
- 350 g boter
- 500 g zelfrijzende bloem
- 3 eieren
- 400 g rozijnen
4 personen
Ingrediënten
- 3 eidooiers
- 120 g fijne suiker of basterdsuiker
- 30 g glucosestroop
- 3,5 dl volle melk
- 2 dl room
- 1/2 vanillestokje
- 1 eetlepel vanillebloem
- een handje vol ananassalie, gewassen en droog gedept
8 personen
Ingrediënten
- 12 g gelatineblaadjes
- 5 dl room
- 5 dl volle melk
- 120 g poedersuiker
- 4 tot 5 flinke stengels citroenverbena, genoeg voor 50 g blaadjes
- 150 g aardbeien