4 personen

IngrediëntenRabarbertaart

  • 200g boter
  • 100g suiker
  • 200g zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • Petit beurre of speculooskoekjes
  • Rabarber, in blokjes
  • 50g boter
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 100g witte suiker

5 personen

IngrediëntenChocoladetruffels

  • Anderhalve theekop gekookte zoete aardappel
  • 3 el ahornsiroop
  • 3 el gesmolten kokosolie
  • Snuifje zout
  • 160g pure chocolade
  • 1 trosje verse, gekneusde szechuanpeperhulsjes
  • Kokosrasp of cacaopoeder

4 personen

IngrediëntenYaconcake

  • 350 g yacon
  • 5 eieren
  • 275 g bruine suiker
  • 200 g boter
  • 350 g bloem
  • 15 g bakpoeder
  • 100 g dadels
  • 100 g amandelpoeder
  • kaneelpoeder
  • zout

2 personen

IngrediëntenOxalis tuberosa 1

  • 100 g oca's
  • appelsap
  • 1 eetlepel honing
  • eventueel wat kaneel

4 personen

Ingrediëntenincapijlwortelcake

  • 500 g incapijlwortel
  • 60 g havermout
  • 125 g roomboter
  • 1 pakje bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 2 schijfjes palmsuiker

4 personen

Ingrediëntenbrownie

  • 200 g fondantchocolade
  • 200 g zoete aardappel
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • half zakje bakpoeder
  • eventueel een snufje zout
  • Indien je chocolade van meer dan 70% cacao gebruikt, kan je eventueel nog 100 g rietsuiker toevoegen.

6 personen

Ingrediëntenwafeltjes zoete aardappel

  • 500 g zoete aardappelen
  • 450 g suiker
  • 350 g boter
  • 500 g zelfrijzende bloem
  • 3 eieren
  • 400 g rozijnen

4 personen

Ingrediëntenananassalie ijs

  • 3 eidooiers
  • 120 g fijne suiker of basterdsuiker
  • 30 g glucosestroop
  • 3,5 dl volle melk
  • 2 dl room
  • 1/2 vanillestokje
  • 1 eetlepel vanillebloem
  • een handje vol ananassalie, gewassen en droog gedept

8 personen

Ingrediëntenpanna cotta

  • 12 g gelatineblaadjes
  • 5 dl room
  • 5 dl volle melk
  • 120 g poedersuiker
  • 4 tot 5 flinke stengels citroenverbena, genoeg voor 50 g blaadjes
  • 150 g aardbeien

6 bokalen

Ingrediëntenengelenhaar