5 personen
Ingrediënten
- 2-3 chayote, in blokjes
- 3 cm gember, in kleine stukjes
- 1 grote ui, versnipperd
- 2 stengels citroengras, in stukken van ongeveer 10 cm
- Boter
- 400 ml kokosmelk
- 1 rode chilipeper, versnipperd
- Suiker
- Citroensap
- Vissaus
- 700 ml kippenbouillon
- 1 kippenfilet, in reepjes
10 personen
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappel, in stukken gesneden
- 10-12 eetlepels olijfolie
- 200 g kikkererwten
- 2 eetlepels tahin
- sap van 2 limoenen
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 2 theelepels komijn
- zout
- 1 mespunt chilipoeder
- 1 mespunt paprikapoeder
2 personen
Ingrediënten
- 500 g aardperen of zonnewortels
- 1 teentje knoflook
- 1 prei
- 5-7 dl groentebouillon
- versgemalen witte peper
- 2 dl crème fraîche
- 1 eetlepel ansjovispasta
- 40 g geroosterde amandelen
2 personen
Ingrediënten
- 300 g yacon
- 1 avocado
- klein stukje rode peper
- 1 theelepel geraspte gember
- 1/2 theelepel honing
- sap van 1/2 limoen
- koriander
- peper en zout
4 personen
Ingrediënten
- 1 meloenpeer
- 2 eetlepels rietsuiker
- 2 eetlepels appelazijn
- theelepel gember
- zout
- 1 sjalot
- arachideolie
- 1/4 pepertje
4 personen
Ingrediënten
- 1 rijpe meloenpeer, in kleine stukjes
- sap van 1 limoen of citroen
- 1 el honing
- 1 el verse korianderblaadjes, gesnipperd
- 1 tl gember, geraspt
4 personen
Ingrediënten
- 1 meloenpeer
- 1 rode puntpaprika
- 1 avocado
- 1 sjalot
- 1 limoen
- enkele takjes koriander
- 150 g rivierkreeftjes
- peper en zout
4 personen
Ingrediënten
- 200 g slangenradijs
- een klein boerenbrood
- fijn zout
- 125 g gezouten boter
- 2 handenvol bernagiebloemen
4 personen
Ingrediënten
- 1 rijpe mango
- 1/3 kopje olijfolie
- 1/4 kopje witte wijnazijn
- zeste van 1 limoen
- sap van 2 limoenen
- zout en peper
- 3 kleine chayotes, julienne gesneden
- 3 wortelen, julienne gesneden
- 1 kleine rode ui, in dunne schijfjes
- 1/4 kopje verse (Mexicaanse) korianderblaadjes